+31 (0) 547 260050 info@sunski.nl

SunSki

Al méér dan 30 jaar uw Andorra Specialist!

Groepen / bedrijven

Incentives:

Voor groepen en bedrijven is het mogelijk speciale arrangementen samen te stellen. Dat zou kunnen uit de gids, maar ook op maat. Te denken valt dan aan een "Short Break". Hotels voor 3, 4 of 5 nachten. Wij hebben de afgelopen jaren al veel van deze wintersport incentives samengesteld voor diverse bedrijven, groepen en verenigingen en hebben er daardoor ruime ervaring in.
Wij kunnen interessante aanbiedingen maken zoals bijvoorbeeld donderdag heen en zondag terug, of wat veel gedaan wordt is vrijdag heen en dinsdag terug.

Daarbij boeken we een fijn hotel aan de piste. Er is een mogelijkheid van vervoer per vliegtuig met aansluitende transfer.

Ook kan het bedrijf zelf de vliegtickets boeken en dat wij vervolgens de rest verzorgen. Daarbij valt te de denken aan transfers, de skipassen voor 3 of 4 dagen, skihuur etc...

U komt met uw wensen. Wij passen het arrangement daarop aan. Op maat. Zo u dat wilt. Mail ons gerust voor een passende aanbieding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Download gidsen

Klik hieronder op onze gidsen zodat u online door de gehele brochure kunt bladeren.

brochure2019

U kunt deze gids ook aanvragen via ons aanvraagformulier. Klik hier om de zomer of wintergids van SunSki geheel gratis en vrijblijvend te bestellen!

Uitgebreid zoeken op deze site

Like ons @Facebook