+31 (0) 547 260050 info@sunski.nl

SunSki

Al méér dan 30 jaar uw Andorra Specialist!

Apres ski

De apres ski in Andorra wordt geroemd.Er is veel te doen in de dorpjes Arinsal, Soldeu en Pas de la Casa. Après ski vertier in de vorm van gezellige barretjes, maar er zijn ook vele andere dingen die je na het skiën kunt doen. De goede après ski in Andorra maakt je skivakantie kompleet. Je kunt er o.a.: Zwemmen in Caldea (Spa), winkelen in Andorra la Vella, lekker eten, sporten... Eigenlijk kun je blijven opnoemen. Alles wat er maar bestaat in de wereld vind je in Andorra. Dat geldt ook voor alles wat er maar te koop is in de wereld, dus winkelen maar! Andorra is dan wel niet meer tax free, maar door het lage BTW tarief van maar 4,5% is het er wel extra voordelig!

Voor gezellige apres ski barretjes is Arinsal een van de leukste dorpjes van Andorra. In bar Quo Vadis maakt het barpersoneel er altijd een waar feest van. In de Surf onder aan de lift is ook altijd wat te doen. Ook is er in de Hunters altijd weer veel plezier, maar er zijn er veel meer! Andere dorpen waar een gezellige apres ski is zijn Soldeu en Pas de la Casa.

De prijzen voor drankjes in Andorra komen globaal overeen met de prijzen in Nederland. Voor wintersport prettig geprijst dus!

Gerelateerde items (op tag)

Download gidsen

Klik hieronder op onze gidsen zodat u online door de gehele brochure kunt bladeren.

brochure2019

U kunt deze gids ook aanvragen via ons aanvraagformulier. Klik hier om de zomer of wintergids van SunSki geheel gratis en vrijblijvend te bestellen!

Uitgebreid zoeken op deze site

Like ons @Facebook