+31 (0) 547 260050 info@sunski.nl

SunSki

Al méér dan 30 jaar uw Andorra Specialist!

Vliegtuig

Wintersport Andorra 2020-2021

Deze winter bieden wij gezien de omstandigheden helaas alléén reizen per eigen vervoer aan.

Mocht de situatie positief veranderen dan springen wij daar meteen op in en kunt u weer vliegreizen bij ons boeken.

Afspraken zijn al wel gemaakt dus dat is het probleem niet.

 

 

De allersnelste manier om in Andorra te komen is per vliegtuig. U bent in een dag op de plaats van bestemming en verdient zo 2 reisdagen vergeleken met de bus. Daarnaast is het niet eens zo heel duur meer om te vliegen. U vliegt op gunstige tijden per KLM lijndienst.

Op Schiphol is het in de regel niet ver lopen omdat u vertrekt vanaf een dichtbij gelegen Gate. Dit in tegenstelling tot de low-cost maatschappijen. U vliegt van Schiphol naar het vliegveld van Barcelona "El Prat de Llobregat" (ca. 2 uur vliegtijd).

Barcelona is qua reistijd verreweg het dichtstbijzijnde vliegveld voor Andorra.
Direct vanaf het vliegveld vertrekt de SunSki bus, of de Shuttle bus die u naar uw hotel of appartement brengt.
De afstand van Barcelona naar Andorra La Vella, de Hoofdstad is ongeveer 191 km. Een schitterende rit van ca. 3 uur, door het bij de meesten nog onbekende en mooie noorden van Spanje. De rit voert o.a. langs de Montserrat bergketen en langs een langgerekt stuwmeer.
U heeft onderweg een adembenemend uitzicht over de uitlopers van de Pyreneeën die gaandeweg opdoemen. Vervolgens komen we aan de "goede" kant Andorra binnen; aan deze kant vindt u normaal gesproken geen besneeuwde wegen en er zijn geen gesloten bergpassen.

Aankomst in Andorra La Vella is in de (voor)avond. Van hieruit wordt u naar uw hotel of appartement gebracht. Om de transfertijd te verkorten wordt er vanaf Andorra la Vella meestal een extra bus ingezet. Zo hebben we dan een bus voor onze gasten naar Vall Nord en een bus richting Grand Valira.

Vluchtschema

Amsterdam - Barcelona 2019

 • Vluchtschema KLM: Amsterdam - Barcelona
 • Terminal1
 • Heen met de KL 1673: 14.25-16.25
 • Vertrek vaste SunSki transfer naar Andorra ca. 17.15 of met de Shuttle om 18.00
 • Terug met de KL 1674: 17.20 - 19.35 Transfer eind van de ochtend* *)
 • Tijd afhankelijk van het aantal af te halen gasten/hotels.
 • Vliegdag = zaterdag

De luchthavenbelasting Nederland-Spanje op de KLM vlucht is momenteel € 44,09. Deze toeslag is niet bij de prijzen in de tabellen inbegrepen omdat deze variabel is (KLM beleid). Mocht de luchthavenbelasting anders zijn dan hoort u dat bij de boeking.
Alle genoemde vliegprijzen in de tabellen zijn inclusief de transfer van Barcelona naar uw accommodatie in Andorra. U kunt met uw e-ticket thuis al inchecken en uw bagage reserveren. Qua vliegtijden, bagageregeling en vertrek-Gate is KLM de beste keus om te vliegen.

Beschikbaarheid vluchtplaatsen

De prijzen van de vliegreizen zijn gebaseerd op de beschikbare plaatsen in de voordeligste door SunSki te boeken boekingsklasse. Het aantal plaatsen voor dit tarief is natuurlijk niet onbeperkt. Mochten ze volgeboekt zijn dan kunnen wij u boeken op het daarop volgende tarief. De toeslag is dan € 20 p.p. totaal voor het eerstvolgende tarief, € 40 voor het daaropvolgende tarief en als dat ook vol zit etc. Als u bijtijds boekt is er minder kans op deze toeslagen. Ook zou u kunnen kiezen voor een vlucht op een ander tijdstip om goedkoper uit te zijn. Wij kunnen voor u dan een andere transfer regelen met een lijndienst Shuttle taxibusje. U betaalt hiervoor dan geen toeslag, maar enige wachttijd op de luchthaven is mogelijk.

Misschien een Tip: er zijn volop bagagekluisjes op Terminal 1 waarop de KLM vlucht aansluiting heeft. Naar Barcelona-Centrum is het slechts 20 minuten!

SunSki kan naast KLM vluchten van alle maatschappijen boeken. Mocht de KLM vlucht echt vol zitten dan kunnen wij voor u altijd wel een alternatief vinden. Er zijn dagelijks meerdere vluchten van Amsterdam naar Barcelona.

Het is wel zo handig als SunSki de tickets voor u boekt. U heeft zo geen gedoe met betalingen/creditcards en extra kosten vanwege creditcard betaling. Daarbij komt de gehele reissom zo op één nota. Mocht u om wat voor reden moeten annuleren en moeten claimen bij uw verzekering dan is dat ook wel zo praktisch.

Bagage en wintersportuitrusting met KLM Flying Blue. (FB)

 • U kunt op www.klm.nl zelf uw gratis FB lidmaatschap aanvragen. Hierdoor kunt u bij KLM veel geld besparen!
 • Met uw FB nummer vooraf ingecheckt kost uw 1e stuk bagage (1PC) tot 23 kg slechts € 25 enkele reis. (Plus de normale 12 kg aan handbagage).
 • De wintersportuitrusting is in principe alleen tegen betaling van € 25 (enkele reis) mee te nemen tenzij deze aan te merken is als 1e stuk bagage.
 • Alle benodigde gegevens en codes om in te checken en uw instapkaart te printen staan op uw e-ticket dat u door ons toegezonden krijgt. Inchecken kan vanaf 30 uur voor vertrek.
 • Bovenstaande gegevens zijn zoals bekend bij het in druk geven van de SunSki gids en mogelijk aan wijzigingen onderhevig.
 • Lees altijd de laatste bepalingen op www.klm.nl Hier staan ook de maximale afmetingen waaraan uw bagage moet voldoen.

Losse transfer naar Andorra

 • De prijs voor een "losse" transfer aansluitend op de door SunSki gebruikte vlucht van Barcelona naar Andorra retour is € 65. Vraag of er op uw datum plaatsen beschikbaar zijn.
 • Het is dus mogelijk om zelf een vliegticket te boeken en met de SunSki naar Andorra te gaan.
 • Verder is er ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de lijndiensttaxi. Deze rijdt 5 keer per dag naar en van Andorra.
 • Dus ook als u een sterk afwijkende vliegtijd heeft geboekt kunt u met SunSki naar Andorra. De prijs hiervoor is € 76 p.p. retour; Pas de la Casa retour € 83. Belt u ons wel even voor de tijden.
 • Boekt u een transfer bij SunSki dan moet ook de accommodatie erbij worden geboekt.

Download gidsen

Klik hieronder op onze gidsen zodat u online door de gehele brochure kunt bladeren.

brochure2019

U kunt deze gids ook aanvragen via ons aanvraagformulier. Klik hier om de zomer of wintergids van SunSki geheel gratis en vrijblijvend te bestellen!

Uitgebreid zoeken op deze site

Like ons @Facebook